Рокли в България

Филтри Цена:    Състояние:

В онлайн магазин Евиза ще намерите елегантни дамски рокли за всеки вкус. Предлагаме разнородни къси и дълги модели. Можете да изберете рокля за официални събития или за всеки ден.

  Стара Загора

Дамски дрехи внос от Италия Разнообразие от рокли, блузи, туники, панталони, поли и други

  Варна

Роклята носена само веднъж за няколко часа,възможно е да изпратя роклята за проба,ако ви е малка може да я върнете и да се договорим за цената роклята може да се коригира и да се направи горе долу дълга...

200 лв Пазарджик

Уникална бална рокля! Като чисто нова,без забележки! Обличана само веднъж! Ще се радвам и друго момиче да се почувства като принцеса!

650 лв Пловдив

роклята е изработена от трико с ликра с ефектна гарнитура от ластично кадифе - дължина- 127/ръкав-58/ рамене-40/42/- гръдна- от98 до 104/ талия до 90 ханш- 140

45 лв Област София-град

Продавам маркови рокли, внос от Францияи Италия спортни, спортно - елегантни и официални рокли. OUTLET колекция.Конфекцията е бутикова! цени между 7 и 18 лв!

7 лв София

Продавам маркови преоценени рокли, внос от Франция. спортни, спортно - елегантни и официални рокли. OUTLET колекция. почти вскакви размери и цветове. конфекцията е бутикова! цени между 15 и 25 лв!

20 лв Хасково