БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ
Монтана
промяна на града
Вход
Валута:

Дура люб с SR3 – инжекцион-цена 21,10 лв./брой

  • Снимка: Дура люб с SR3 – инжекцион-цена 21,10 лв./брой

ДУРА ЛЮБ с SR3 – ИНЖЕКЦИОН-ЦЕНА 21,10 лв./брой
Почистване на цялата горивна система.Подобряване на мощността и почистване на горивната камера и клапаните. Намалява разхода на гориво с до 12 %. Почиства инжекторите, всмукателите, подобрява мощността на двигателя. Намалява колебанията в оборотите, шумовете и улеснява запалването. Почиства и смазва карбураторите, инжекционите и клапаните. Увеличава ускорението. Намалява въглеродни отлагания, причинени от предварителното запалване.Предотвратява загубата на мощност, прогарянето на клапаните и повреждането на уплътненията. Премахва остатъците от смоли и други лаково нагарни покрития.
Този продукт не е вреден за околната среда.
Добавката към горивотоза инжекциони е в съответствие със изискванията на Европейската комисия за ниско съдържание на сяра към горива използвани от превозните средства.
Начин на употреба:
Опаковката съдържа 473 мл от продукта и тази доза се влива в един пълен резервоар с вместимост от 90 до 100 л бензин. Тя гарантира рязко подобрен режим на работа на цялата горивна система за 10 000 -12 000 км пробег. Прилага се при бензинови двигатели както с конвенционална, така и с инжекционна горивна система.

Дял:

← обратно към Автохимия, консумативни материали в Монтана

Цена: 21 лв

Град: Монтана
Дата: Wednesday, 23 September 2015
или преглед на всички контакти


Captcha image

  Подобни обяви:

  Вие гледахте: