БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ
България
Валута:
Вход

Платени услуги

Вашата сметка | Top обява | Всички градове | Придвижване на обявата | Маркиране на обява | Пропускане без модериране | Специално разположение | XML импорт | Задай въпрос

Вашата сметка

За плащане за услугите, се използва вашата сметка. Парите се съхраняват без ограничение във времето.
Веднъж заредили сметка със сума, Вие можете да харчите парите си за услуги, както и когато Ви е удобно.
За да заредите сметка отидете в
акаунт и кликнете върху линка 'зареди' в горния десен ъгъл.Top обява

Топ обява - услуга, позволяваща публикуване на обявата Ви в избраният период от време (седмица, две седмици, месец) в сравнение с обикновените обяви. Например, Вие сте закупили услуга 'top обява' за вашата обява 'продавам honda accord'. Вашата обява ще бъде първата* в:

 • списък на обяви в категории:
  • Honda (категория, където Вие добавихте обява)
  • леки коли (родителска категория за подкатегория "Honda")
  • транспорт (родителска категория за подкатегория "леки коли")
 • търсене на живо, при намирането на думи "Honda", "Accord" и т.н.
 • класическото търсене, при търсенето на думите "Honda", "Accord" и т.н.

Стойност на услуги:

 • една седмица - 1.6 лв
 • две седмици - 3.2 лв
 • месец (30 дни) - 6.4 лв


За публикуването на обява в TOP отидете в акаунта Ви, изберете обявата и периода на публикуването в TOP.


(*) Ако друг потребител поръчва услуга "top обява" в същата категория след Вас, обявата му ще бъде по-горе. Въпреки това, ако сте закупили "top обява" за по-дълъг период, в сравнение с конкурента Ви - Вие ще бъдете по-горе.Всички градове

LANG_AD_CROSS_CITY_DESCRIPTION
Стойност на услуги: 1.7 лв / месец (30 дни)Придвижване на обявата

При повдигане на обявата се променя датата на подаване на текущата и вашата обява отива нагоре в списъка на първо място. След публикуване на нови обяви, вашата обява ще се "плъзга" надолу.
Ако от момента на публикуването или последното повдигане на обявата са минали повече от 7 дни - Вие можете да повдигнете обява безплатно, в противен случай използвайте платена услуга за повдигане на обява. За тази цел, отидете в
акаунта Ви, изберете обява и кликнете "Вдигни".
Стойност на услуги: 0.4 лв.Маркиране на обява

За да маркирате обявата с цвят в списъка използвайте услуга "маркиране на обявата". Погледнете, как изглежда това.
За маркиране на обява отидете в акаунта Ви, изберете обява и кликнете "Маркирай".
Стойност на услуги: 1 лв / месец (30 дни).Пропускане без модериране

Всеки път, след като, добавяте обява на сайта, тя се нарежда на опашката за преглед от модератора и не се показва на сайта.
Ние много внимателно следим за съдържанието на сайта и задължително проверяваме всяка обява.
В зависимост от натоварването на модераторите, вашата обява може да се проверява 1-2 дни. Ако не искате да чакате - можете да използвате услугата "преминаване без модериране".
След заплащане на услугата, Вашата обява, ще се появи на сайта веднага - но, със сигурност тя ще бъде проверена от модератор по-късно. В случай на нарушение за правилата, обявата ще бъде изтрита.
За пропускане на обявата отидете в
акаунта Ви, изберете обява и кликнете "Пропусни без модериране".
Стойност на услуги: 0.4 лв.Специално разположение

Сега Вие можете ефективно да рекламирате своите стоки и услуги на сайта cenotavr-bg. Специално разположение - това е ефективен рекламен формат с плащане за кликове (преходи). Стойност за един преход - 0.2 лв. В настройките за специално разположение, Вие може да изберете всеки град (или няколко градове), всяка категория (или няколко категории). Специалното разположение, ще се показва, само в посочените градове и категории - което ще ви позволи да управлявате целевата аудитория най-гъвкаво и ефективно.

Специално разположение - това е рекламен текст (дължина - до 100 символа), който е маркиран с цвят и се показва не само в списъка на обяви (първа позиция), но и във всички обяви, принадлежащи към избраната категория, намираща се в избраните градове:

Пример на специално разположение в списъкаПример на специално разположение в обявата

На всички обяви, които участват в специалното разположение, отсъства контекстна реклама и блок "вижте също" - потенциалните Ви купувачи няма да се разсейват от оферти на конкурентите.

В момента може да поръчате специално разположение за всяка Ваша обява. За тази цел, отидете в акаунт и изберете "Специално разположение" в менюто отляво. Ако имате някакви въпроси - пишете ниИмате ли въпроси?

Пишете ни, ние обезателно ще отговорим на всички Ваши въпроси.