БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ
София
Валута:
Вход

Английски език по персонален план за обучение

  • Снимка: Английски език по персонален план за обучение

Английски език по персонален план за обучение

За да бъдем максимално полезни, представяме на вниманието на всички кандидат-курсисти, един интересен продукт в обучението по английски език- английски език по персонален план за обучение.

Каква е идеята?

Всеки курсист желае обучението му да бъде пълноценно, а резултатът от него - траен.

За да бъде постигнато това, е необходима гъвкавост и много внимание от страна на обучаващия към конкретните цели, които си е поставил обучаемия.


Как да постигнем тези цели заедно?


Ще проведем опознавателна среща с всеки кандидат-курсист.


При условията на пълна конфиденциалност от наша страна, ще уточним:- В каква специфична работна сфера сте избрали да придобиете познания по английски език

- Акцент при изучаването на езика:

(разговорен английски език, предимно писмена комуникация, явяване на изпит и др).Ще съгласуваме времеви възможности за постигане резултат на избраното от Вас ниво.2. Ще проведем тест за ниво (общ английски език).С негова помощ освен речниковия Ви запас, установяваме и евентуалните проблеми, с които трябва да се справим по време на обучението.3.Ще стартираме с преговор, последван от придобиване на нови познания по общ английски език.След като бъдат покрити съответните за нивото, което желаете да постигнете лексика и граматика, следва:4.Задълбочаване познанията в конкретната сфера, в която са интересите Ви.Това ще се случи чрез изучаване на избран по време на първоначалната ни среща специализиран английски език.

При него, под интересна и лесна за усвояване форма, можете да заучите повече от 400 термина в избраната област.Стартирате обучението си сега?Ще се срещнем с Вас и след запознаване с целите, които сте си поставили и времето, с което разполагате, ще Ви предложим бърз и ефективен начин за постигане на оптимален резултат във Вашата сфера.Подготвяте се за сертификатен изпит- FCE, CAE, ILEC и др.?1.Ще поговорим с Вас за последните тенденции и актуален формат на изпита, който сте избрали.

2.Ще установим нивото Ви на общ английски език с помощта на тест.

3.Ще Ви предложим система на обучение.

4.Ще изготвим персонален график за подготовка.Колко време ще продължи курса?Отговорът на този въпрос зависи от Вашите конкретни цели, предпочитания и времеви възможности.

По време на първоначалната ни среща и след провеждането на теста ще Ви препоръчаме подходящ за вас пакет от часове, както и индивидуална схема на заплащане.

Тук можете да получите повече информация за избраните от нас системи на обучение:

Посочената цена е за 1 уч.час/45 мин./

http://anglika.eu/Попитайте ни за повече информация!Дял:

← обратно към Английски език в София

Цена: 15 лв

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР "АНГЛИКА " всички обяви (2)
Град: София, Отец Паисий 1-3,офис 5
Дата: Saturday, 17 July 2021
или преглед на всички контакти


Captcha image

  Подобни обяви:

  Вие гледахте: