БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ
България
Промяна на града
Вход
Валута:

Стаи под наем в България

Филтри Цена:    Състояние: Окажете площта на обекта:   
Подреждане:

ПРЕДЛАГАМ АПАРТАМЕНТ ЗА РАБОТНИЦИ, ЦЕНТЪР, ЕТАЖ 3, ЮГ. 75 КВАДРАТА., РАЗПОЛАМЕ С 7 ЛЕГЛА ,ЦЕНАТА Е А ЛЕГЛО. НАЕМАНЕ НА ДЕН (МИНИМУМ А 4 4ОВЕКА). ВЪВ ВСЯКА СТАЯ ТВ, ИНТЕРНЕТ, КУХНЯ И ВСИ4КИ УРЕДИ.

  Ямбол

нощувки в ямбол.къща на 3 етажа -20 легла.стаи спо две легла,спалня.стаите са с ново обзавеждане тип хотелско.тв,интернет.намираме се до университета,фитнес,денонощен магазин,хранителни вериги и много...

10 лв Ямбол

Стая, кухненски бокс, баня и тоалетна, двор с градинка.

8 лв Симеоновград

Давам стая под нае за двама работещи. Първи етаж от къща, има инернет и кабелна телевизия.

90 лв Кърджали

Давам стая под наем за двама работещи. Не е подходяща за семейство. Моля да не се обаждат кандидати от ромски произход.

95 лв Кърджали

Изгодна квартира за кандидат студенти във висшия военен университет гр.В.Търново Цената по споразумение

8 лв Велико Търново

Предлагам стаи за гости, намиращи се в град София в близост до Лъвов мост, на тиха, спокойна и озеленена с кестени улица. Къщата разполага с мансардни единични - 20лв. и двойни стаи -30лв. със самостоятелни...

13 лв София

Отдавам обзаведени хотелски стаи със санитарни възли,в едната стая има спалня и единично легло,а в другата стая има 3 единични легла.Стаите разполагат с кабелна т.в.и безгичен интернет. Цената е за...

15 лв Русе

Отдавам луксозно обзаведен хотелски апартамент. В апатрамента има кабелна т.в.и безжичен интернет.Цената е за двама. За по дълак период на наемане договаряне.

50 лв Русе

Давам стая за мъж в сутерен на къща в кв. Гео Милев между МОЛ "Сердика" и Румънското посолство. Ползване на интернет, кухня - печка, пералня и хладилник. Другата стая се ползва от студент.

200 лв София

Давам под наем стая с две легла. Едното е заето от жена. Търсим втора жена за съжителство с нея. Гео Милев. Между хотел Плиска и зала Универсиада.

  София

Квартирата е близо до ПУ/Техническия /Делта/ ВСИ/ Европейския,Обзаведена е напълно с интернет.Давам две стаи от апартамент за редовни студенти.

200 лв Пловдив

Давам обзаведени стаи в Нови искър кв. курило (общежития за работници) цена за нощувка-10лв. за месец-250лв жключително с тока и водата. всяка стая по отделно разполага със самостоятелна баня и тоалетна.

10 лв Нови Искър